perjantai 15. syyskuuta 2017

Syksyn 2017 hius-, ehostus- ja vaatetrendit

Niin hius-, ehostus- kuin myös vaatetrendeissä näkyy keskenään samankaltaisuuksia. On uusia trendejä, mutta myös vanhat tutut ilmiöt pysyvät jatkuvassa suosiossa.


Hiustrendeissä näkyy selvästi 70-, 80- ja 90-luku. Sieltä pomppaa esiin mm. pitkäotsatukka sivulle kammattuna ja keskijakaus. Sen lisäksi myös lyhyt revitty otsatukka leviää sekä leikkaukset, joissa on erilaisia rakenteita. Permanentti tekee myös paluuta.
Näiden lisäksi suosiota pitää yllä pitkänmallinen polkka sekä kone- ja kulholeikkaukset.

Hiusvärit muuttuvat pikkuhiljaa pehmeämpään suuntaa. Kestosuosikit pitävät pintansa, kuten liukuvärjäys, shokkivärit, pastellisävyt, ruusukulta (hieman tummempana) ja kastanja. Vaikka hiusvärit ovat muuttumassa lämpöisempään päin, kylmät sävyt pysyvät edelleen suosiossa.


Ehostustrendeissäkin on kestosuosikkeja, mutta myös hieman jotain uutta. 
Tänä syksynä näytöksissä ollaan nähty vahvoja rajauksia, luonnollisia meikkejä (nude), tummia huulia, korostettuja ripsiä, smokey eyes -silmämeikkiä ja eri värejä silmäluomilla piristämässä ilmettä.


Myös muotiin on otettu vaikutteita 70-luvulta: ruudut, retrot ja värikkäät vaatteet, mutta myös hillittyjä värejä.
Tämän lisäksi nähdään myös mm. kasari tyyliä, liituraitaa, oversize-vaatteita, pilkkuja, kukkakuviota, maskuliinisuutta, juhlavaa samettia, hapsuja, massiivisia huiveja, olkatoppauksia ja tupladenimiä. Muodissakin on kestosuosikkeja, kuten edellä mainitut kukkakuviot, urheiluvaatteet ja paljetit.



Lähteet: 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti