perjantai 15. syyskuuta 2017

KC Collection Autumn 2017

Pääsimme katsomaan viime tiistaina KC Professionalin näytöstä, jossa käytiin läpi syksyn 2017 kokoelmaa ja tuotteita. 


Kokoelman nimi on Touch of Vintage. Nimestäkin voi päätellä, että kokoelma tulvii kaikenlaisia vanhanajan tyylejä: 70-luvun sävyjä ja vivahteita.

Sekä vaatteista että hiuksista löytyy tänä syksynä niin kanervan, sammaleen ja männyn sävyjä kuin myös vuoristopuron sinistä ja jään eri sävyjä. Kevään sävyt ovat kesän aikana pikkuhiljaa muuttuneet enemmän luonnollisiksi ja viileämmiksi.


Niin lyhyissä kuin myös pidemmissä hiuksissa nähdään tänä syksynä paljon kerrostusta, mutta myös selkeitä ja ehjiä rakenteita.
Leikkaukset ovat pehmeitä ja naisellisia. Kerrostus tuo 70-luvun henkeä moneen eri tyyliin ja antaa eri muotoilu mahdollisuuksia. Kerrostustekniikoita käytetään myös otsahiuksiin, joiden annetaan nyt kasvaa pidemmän mallisiksi. 
Kokoelman avain sanoja ovat mm. 70´s, gold, Gucci, green, copper, modern vintage, high street fashion ja oversize... everything.
Myös kiharat pysyvät, olivat ne sitten permanentattuna tai muotoilutuotteiden avulla tehtyjä.




Tilaisuudessa esiteltiin myös kaksi uutuutta: KC Blonde ja KC Color Luxima Base.

KC Blond tuotteet ovat suunniteltu hiusten vaalentamiseen ja sävytykseen. Tuotteet hyödyntävät KC Shield -teknologiaa, joka suojaa hiuksia käsittelyn aikana ja mahdollistaa peräkkäiset vaalennukset dramaattisiin värimuutoksiin.

Esimerkki KC Blondin käytöstä:


Luxima Base antaa Luxima-värjäyksiin luonnollista sävykkyyttä ja peittokykyä. Se helpottaa ja nopeuttaa niitä sekä antaa lisää mahdollisuuksia, koska nyt Luximaa voi käyttää yhä useammissa käsittelyissä.

Esimerkki Luxima Basen käytöstä:
  
Seuraavista kuvista näkyy kaikki tilaisuuden hiusmallit. 




Kuten näkyy siellä oli hyvin monta erilaista mallia ja väriä kokoelmasta.
Esimerkiksi ensimmäisen kuvan etualalla on malli, kenen hiukset on kerroksittain leikattu pidemmän mallisella otsatukalla ja värjätty vaaleiksi sekä sävytetty hieman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti