sunnuntai 10. syyskuuta 2017

Kampauksia, osa 1

Tänään lisäilen tänne hieman kuvia kampauksista mitä olen tämän viikonlopun aikana harjoitellut. Kampauksista löytyy hieman eri letti tekniikoita sekä muuta mukavaa.
Hiusmallina toimi siskoni.

Ensimmäinen kampaus oli yksinkertainen levitetty hollantilainen letti. Se lähti keskeltä edestä ja kaartui hieman oikealle.



Seuraava kampaus on samalla tekniikalla tehty eli levitetty hollantilainen letti, mutta oikealle on jätetty hieman enemmän tilaa, jotta letti on voitu pyörittää nutturaksi.




Tässä kampauksessa on taas käytetty lettiä yhtenä elementtinä. Kampaus on aloitettu tekemällä ranskalainen letti niskasta melkein päälaelle. Tämän jälkeen hiukset laitettiin ponkkarille ja siitä nutturalle.



Tein taas hollantilaista lettiä, mutta tällä kerralla kaksin kappalein. Nutturoiden lisäksi tein vielä erilaisen jakauksen tuomaan lisä tvistiä kampaukseen.





Tämä kampaus on taas tehty hyödyntäen sekä hollantilaista että ranskalaista letitys tapaa. Ensin hiuksiin on tehty kaksi hollantilaista lettiä, joista on jätetty pieniä osia vapaiksi ja niistä vapaista osista letitetty lopuksi ranskalainen letti keskelle.





Viimeinen kampaus on aloitettu tekemällä nuttura ja jättämällä edestä hiuksia hieman vapaaksi. Kun nuttura on tehty auki olevat hiukset on muodostettu rusetiksi sen viereen.



(Kampauksiin ei ole käytetty muotoilu tai viimeistely tuotteita.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti