perjantai 8. syyskuuta 2017

Back to the Roots

Back to the Roots on KC Professionalin tuotesarja. Se on kehitetty sekä valmistettu Suomessa. Tuotteet ovat kaiken lisäksi unisex sarja( eli käy sekä miehille että naisille). Back to the Roots on kehitetty erityisesti hiuspohjaa silmällä pitäen, se on tehty hiusten ja hiuspohjan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.
Vaikka tuotteisiin käytetään nykyaikaista teknologiaa, niiden inspiraatio on peräisin luonnollisista lähteistä: luonnon rohdoista, yrteistä ja aromaterapeuttisista tuoksuista. 
Tuote tasapainottaa, hoitaa ja ylläpitää hiuspohjan kuntoa, jos kärsii esimerkiksi hilseilystä tai kutinasta tämä on hyvä valinta. Vaikka ei kärsisikään hiuspohjan ongelmista tuotteita voi silti käyttää esim. hiuspohjan virkistämiseen tai kuorintaan.
Kuvahaun tulos haulle back to the roots by kcprofessional
Kuva: https://www.kcprofessional.fi/fi/ajankohtaista/back-to-the-roots/
Tuotesarjasta löytyy kolme erilaista shampoo vaihtoehtoa ja yksi hoitoaine sekä hiusvesi ja hiuspohjaan jätettävä hoitovoide. 

Kuvahaun tulos haulle back to the roots by kc professional shampoo
Kuva: http://www.kristallikimara.fi/2017/08/back-to-roots-tuotteet-hiuksille.html
Tuotesarjan shampoo vaihtoehdot ovat: Clarifying shampoo (vasemmalla kuvassa), Exfoliating shampoo (keskellä kuvassa) ja Balancing shampoo (oikealla kuvassa).

Clarifying (tasapainottava) shampoo sopii rasvaisille hiuksille. Se puhdistaa tehokkaasti hiuspohjan, sekä virkistää ja viilentää sitä tuotteessa olevan mentolin avulla. Shampoo ehkäisee hilseen muodostumista hiuspohjassa ja vähentää sen ärsytystä. Tuotteessa raikas rosmariinin tuoksu.

Exfoliating (kosteuttava) shampoo sopii hyvin hilseilevälle hiuspohjalle. Tuote sisältää luomuriisirakeita sekä maitohappoa, jotka hellävaraisesti kuorivat hiuspohjaa. Tuotteessa oleva bergamot antaa virkistävän tuoksun.

Balancing (rauhoittava) shampoo sopii herkälle ja kuivalle hiuspohjalle. Se tasapainottaa hiuspohjaa ja hillitsee kutinaa. Shampoossa on herneproteiinia ja luonnon betaiinia, jotka kosteuttavat sekä hiuksia että hiuspohjaa. Sisältää laventelia, joka antaa rauhoittavan tuoksun.


Kuten aiemmin mainitsin sarjaan kuuluu yksi hoitoaine: Stimulating conditioner.
Hoitoaine kosteuttaa sekä hiuspohjaa että hiuksia ja auttaa niiden hyvinvoinnin ylläpidossa. Tuote sisältää mentolia, joka antaa raikkaan tuoksun, mutta samalla myös viilentää ja virkistää hiuspohjaa. Hoitoainetta voi käyttää pikahoitoaineena tai tehohoitona ja  kummassakin tapauksessa se estää hiusten sähköistymisen ja parantaa niiden kammattavuutta.



Sarjaan kuuluu myös hiusvesi: Revitalizing Hair Tonic (vasemmalla kuvassa), sekä jätettävä hoitovoide: Nourishing Scalp Cream (oikealla kuvassa).

Revitalizing Hair Tonic on virkistävä hiusvesi, joka ylläpitää hiuspohjan hyvinvointia. Tuote sisältää teepuuöljyä(, joka virkistää ja antaa raikkaan tuoksun) sekä aloe veraa ja glyseriiniä, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat hiuspohjaa. Hiusvedessä on myös mentolia, joka stimiloi ja viilentää.

Nourishing Scalp Cream on hiuspohjaan ja hiuksiin jätettävä tasapainottava hoitovoide. Voide sisältää glyseriiniä ja luonnon betaiinia, mutta niiden lisäksi myös hoitavia ja kosteuttavia öljyjä, sekä laventelia, joka antaa rauhoittavan tuoksun.


Miten tuotteita käytetään:
Ennen kuin hiuksia aloitetaan pesemään, täytyy hiuspohja diagnosoida, jotta osaa valita oikeat tuotteet.
Hiukset voi ensin pestä Exfoliating shampoolla pyörivin liikkein, jos hiuspohja sitä tarvitsee, jonka jälkeen se pestään asiakkaalle sopivalla shampoolla (eli virkistävällä tai tasapainottavalla).
Tämän jälkeen hiuksiin levitetään hoitoaine.

Jos hiuksiin tehdään tehohoito, hoitoaineen annetaan vaikuttaa 20-30 minuuttia, jonka aikana asiakkaalle annetaan rentouttava hiuspohjan hieronta. Hieronta kattaa niskan, kaulan alueen, kallonpohjan, päälaen ja sivut sekä hiusrajan. Tarkemmat ohjeet hierontaan löytyy alla olevasta kuvasta tai seuraavasta linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=oJCTDc6EID0&feature=youtu.be



Hieronnan jälkeen hoitoaine huuhdellaan emulgoiden pois. Lopuksi voi vielä valita hiuspohjaan jätettävän hiusveden tai voiteen, jonka jälkeen ne muotoillaan haluamallaan tavalla.


Valitsin omalle asiakkaalleni Clarifying eli tasapainoittavan shampoon, koska hänellä ei ollut hiuspohjan ongelmia, vaan halusimme vain virkistää sitä.
Tein asiakkaalle myös tehohoidon, jolloin hän sai rentouttavan hieronnan.



Hiukset:
Alussa                            Lopussa



Lähteet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti