sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Color mask

Tutustuimme tällä viikolla Color mask shampooseen ja hoitoaineeseen. Kävimme sitä teoriassa sekä pääsimme kokeilemaan sitä myös käytännössä.
Kuvahaun tulos haulle Color mask shampoo
Kuva: https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask

Tutustutaan ensimmäiseksi Color mask shampooseen, miten se toimii, millaisia sävyjä siitä löytyy ja muuta mukavaa.
Color mask tuotesarjan shampoot ovat kehitelty erityisiesti hiuksille joita on värjätty, se vahvistaa niitä, lisää kiiltoa ja suojaa hiusväriä. Shampoo sisältää väripigmenttiä, joka korjaa ja lisää puuttuvia pigmenttejä hiuksissa, joka taas puolestaan ylläpitää hehkuvaa hiusväriä. Kaiken lisäksi shampoossa on uv-suoja. Tuotteessa oleva SLS- ja SLES-vapaa koostumus suojaa hiusväriä.

Color mask shampoo on aina hyvä valinta värjätyille hiuksille mutta varsinkin silloin kun on ongelmia värin pysymisen kanssa.
Sarjassa on monta hyvää vaihtoehtoa eri sävyisille hiuksille. Yhteensä vaihtoehtoja on kuusi.

Kuvahaun tulos haulle Color mask shampoo
 Kuva: https://www.kcprofessional.fi/fi/ajankohtaista/color-mask-shampoo-savyt/
Color mask shampoon vaihtoehdot ovat Pearl, Red, Platinum, Beige, Golden Copper ja Brown.
Jos hiukset ovat vaaleat ja haluaa poistaa niistä keltaisen sävyjä kannattaa valita Pearl shampoo, joka sisältää kylmiä sävyjä sisältävää väripigmenttejä ja antaa helmiäisen vivahteen.
Jos hiukset ovat taas punaiset, oikea valinta on Red, joka kirkastaa punaista sävyä sekä estää sitä muuttumasta oranssiksi.
Platinum sopii taas vaaleille ja vaaleanharmaille hiuksille, joihin halutaan harmaan sävyjä ja vähentää keltaisia sävyjä.
Beige on hyvä valinta vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille. Shampoo antaa beigenvaalean sävyn mutta myös taittaa keltaisen sävyjä.
Vaaleille hiuksille, joissa on jo lämmin vivahde tai niihin halutaan se, hyvä valinta on Golden Copper. Se lisää kiiltoa hiuksiin ja antaa kultakuparisen vivahteen niihin.
Viimeisenä on Brown, joka sopii keski- ja tummanruskeille hiuksille. Se sisältää tummia väripigmenttejä, joiden ansiosta hiusten sävy pysyy intensiivisenä. Shampoon avulla hiusten punaisuutta saadaan taitettua pois ja kylmiä sävyjä paranneltua.

Ennen shampoon levitystä, hiukset kastellaan vedellä, jonka jälkeen shampoota hierotaan ensin käsien välillä ja sen jälkeen viedään hiuksiin. Shampoo vaahdotetaan koko hiuksiin tasaisesti ja annetaan vaikuttaa vähän aikaa. Tämän jälkeen se huuhdellaan pois. (Tätä tehdessä kannattaa käyttää suojahanskoja.)
Kuvahaun tulos haulle color mask tehohoito
Kuva: https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask/color-mask-tehohoito

Seuraavaksi keskitytään Color maskin tehohoito tuotteeseen, joka ylläpitää ja syventää hiusten väriä. Hoitoaineen avulla hiusten luonnollista tai muutettua väriä voidaan niin tummentaa, kirkastaa, tasoittaa kuin myös kevyesti sävyttää ja virkistää.
Tuotteet sisältävät B5-provitamiinia ja keratiinijohdannaisia, jotka paikkaavat kemiallisten käsittelyiden aiheuttamia rakennevaurioita.

Tehohoito tuotteita on laaja valikoima, joista on helppo löytää itselle oikea sävy. Mutta jos käy niin, että sitä ei löydy, tuotteita voi keskenään sekoittaa ja löytää itselle uniikin sävyn. Tuotetta voi sekoittaa myös tavalliseen hoitoaineeseen. Kaiken lisäksi tuotetta voi käyttää hiustenpidennyksiin. Se antaa niille lisää kiiltoa, sävyä ja helpottaa niiden kampaamista.

Vaihtoehtoja on yhteensä kuusitoista: Platinum, Vanilla, Pearl, Honey, Golden Copper, Caramel, Latte, Toffee, Chocolate, Graphite, Copper, Orange, Red, Plum, Coffee ja Black.

Platinum: Hiuksille, jotka ovat (värjätyt,) vaaleat tai vaaleanharmaat.
Vanilla: (värjätyille) vaaleille hiuksille.
Pearl: (värjätyille,) vaaleille hiuksille.
Honey: (värjätyille,) vaaleille hiuksille.
Golden copper: (värjätyille,) vaaleille hiuksille.
Caramel: (värjätyille,) vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille.
Latte: (värjätyille,) vaaleille ja vaaleanruskeille hiuksille
Toffee: (värjätyille,) vaaleanruskeille hiuksille.
Chocolate: (värjätyille,) ruskeille hiuksille.
Graphite: (värjätyille,) tummanruskeille ja harmaille hiuksille.
Copper: (värjätyille,) kuparin sävyisille hiuksille
Orange: (värjätyille,) kuparin sävyisille hiuksille.
Red: (värjätyille,) punaisille hiuksille
Plum: (värjätyille,) violeteille ja viileän sävyisille punaisille hiuksille.
Coffee: (värjätyille,) tummanruskeille hiuksille.
Black: (värjätyille,) mustille ja tummanruskeille hiuksille.

Lisätietoa ja apua eri vaihtoehdoista löytyy osoitteesta:
https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask/color-mask-tehohoito?p=1

Color Mask tehohoitoainetta laitetaan pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin. (Hiukset voidaan pestä tuoteperheeseen kuuluvalla shampoolla mutta myös jollain muulla.) Se voidaan levittää joko pesupaikalla kamman avulla tai omalla työpisteellä samalla tavalla kuin haudehoidossa levitettiin hoitoaine. Aineen annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia riippuen siitä kuinka voimakkaan lopputuloksen haluaa. Tässäkin työvaiheessa on tärkeää muistaa käyttää suojahanskoja. Kun aine on vaikuttanut halutun ajan se pestään pois(, tärkeää muistaa pestä hiusraja, korvan takuset ja niska erityisen hyvin).


Asiakkaani hiukset olivat juurista ruskeat ja latvoista vaaleat. Toiveena oli saada vaaleat kohdat vaaleanruskeiksi, lähemmäksi juuren värisävyä.
Käytin Color Mask sarjan Shampoista Beigeä ja tehohoitoaineista Lattea.


Kuvahaun tulos haulle color mask shampoo beige
Kuva: https://www.sokos.fi/fi/sokos/kc-professional-color-mask-shampoo-250-ml-beige

Kuvahaun tulos haulle color mask tehohoitoaine latte
Kuva: https://www.kcprofessional.fi/fi/color-mask/color-mask-tehohoito


Alla olevista kuvista näkee mistä tilanteestä lähdettiin ja mihin päädyttiin. Asiakas oli tyytyväinen lopputulokseen, kuten myös minä itse.

Alussa                                          Lopussa

Alussa                                    Lopussa





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti