maanantai 4. syyskuuta 2017

Eteenpäin pitenevä malli

Harjoittelimme leikkaamaan eteenpäin pitenevää mallia hieman päälle viikko sitten. Leikkausta oli mukava tehdä ja lopputulokseenkin olin ihan tyytyväinen.

Tilanne alussa:
Aikaisempi malli oli hieman taaksepäin pitenevä, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.

Ensimmäiseksi harjoituspään hiukset kastellaan vedessä johon on sekoitettu hoitoainetta, kuivataan ylimääräinen vesi pyyhkeellä pois ja selvitetään kammalla.
Kun hiukset on selvitetty tehdään jakaus. Tällä kertaa tehtiin keskijakaus, otsan keskeltä niskaan. Sen jälkeen otetaan n. 1 cm paksuinen kaistale hiuksia hiusrajan mukaan(, korvan ympäriltä ja sieltä niskaan).

Kun jakaus on tehty leikataan mitta. Kun mietitään kuinka jyrkän mallista haluaa, voi käyttää kampaa apuna. Leikkaamisen voi aloittaa joko keskimmäisistä hiuksista leikkaamalla lyhyen suoran osan tai reunasta keskelle päin. Jotta sivuista saa yhtä pitkät ne on hyvä tarkistaa peilin kautta.
Kun ensimmäinen mitta on leikattu, hiuksia vapautetaan ainoastaan takaa, kunnes päästään korvien yläpuolella olevan jakauksen kohdalle. Tämän jälkeen hiuksia otetaan myös sivuilta. (Jotta sivut pysyisivät yhtä pitkinä niitä on hyvä tarkistaa aika-ajoin.)
Kun hiuksia leikataan edestä, kannattaa muistaa ottaa niitä hieman sivuun kasvojen tieltä, (jotta ne asettuvat kuivana oikein) apuna voi käyttää linnunnokka klipsiä, kuten alla olevassa kuvassa.
Leikkauksen jälkeen kuivasin hiukset föönin ja ison pyöröharjan avulla, kääntäen latvoja alaspäin. Jos huomaa vielä jotain korjattavaa kuivauksen jälkeen, niitä voi vielä leikata.

Lopputulos:



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti