maanantai 28. elokuuta 2017

Olaplex

Tänään aiheena on Olaplex. Käyn hieman läpi sitä mikä Olaplex oikein on, miten se toimii, kuinka sitä käytetään ja muuta mukavaa.

Olaplex on kemiallinen keksintö, joka auttaa pitämään hiuksistasi huolta. Tuotetta käytetään erilaisten kemiallisten käsittelyiden yhteydessä, se vahvistaa, suojaa ja korjaa hiuksia. Olaplexin ansiosta hiuksia voidaan värjätä ja vaalentaa ilman että tarvitsee pelätä hiustenlaadun huonontumista.

 Kuvahaun tulos haulle olaplex

Sen lisäksi, että Olaplex suojaa hiuksia uusilta vaurioilta käsittelyn aikana, se myös korjaa jo tulleita vaurioita. Hiuksissa olevat rikkisidokset moninkertaistuvat ja hajonneet rikkisillat yhdistyvät. Jokaisen käyttökerran jälkeen hiukset ovat sekä parempikuntoiset että vahvemmat.

Kuten aiemmin jo mainitsin Olaplexia voi siis käyttää kaikkien erilaisten kemiallisten käsittelyiden yhteydessä (kampaamoissa). Jos hiuksia värjätään, vaalennetaan tai tehdään permanenttia, aineen sekaan voidaan lisätä Olaplex Blond Multiplier No.1. Kun jokin näistä edellä mainituista aineista on huuhdeltu pois voidaan hiukset vielä hoitaa Olaplex Bond Perfector No. 2. Mutta tämän lisäksi hoito on mahdollinen myös pelkästään tehohoitona. Jos on tarpeellista, Olaplex Hair Perfector No. 3 sopii kotihoidossa käytettäväksi tuotteeksi, joka ylläpitää Olaplex-käsittelyn vaikutusta seuraavaan kampaamo käyntiin asti.

Esimerkki Olaplexin käytöstä:
Alku tilanne                                      Lopputulos
Kuvahaun tulos haulle olaplex hair

Kun Olaplexiä käytetään on tärkeää tietää missä suhteessa sekoittaa esimerkiksi vaalennusainetta ja Olaplexiä, jotta saadaan parhain mahdollinen tulos. 

Alla olevasta linkistä löytyy ohjeet tähän:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti