perjantai 25. elokuuta 2017

KC Professional: Four Reason, No Nothing

Four Reason
Four Reason tuotesarja on suosittu ja laadukas sarja. Tuotteet ovat valmistettu ottaen huomioon skandinaavinen hiuslaatu, siinä on käytetty luonnosta saatavia ainesosia tehokkuuden lisäämiseksi. Koska suomalainen hiuslaatu on keskimäärin aika heikkoa tuotesarjassa käytetään aloe veraa
sekä hopealehmus- ja oliiviuutetta.
Tuotesarjasta löytyy monta eri vaihtoehtoa erilaisiin tarpeisiin. Sieltä löytyy kosteutta kaipaaville hiuksille ja hiuspohjalle tuotteita, joihin on käytetty aloe veraa. Four Reasonista löytyy myös värjätyille hiuksille tuotteet, jotka suojaavat väriä haalistumiselta (sisältää oliiviuutetta). Myös hennoille hiuksille löytyy tuuheutta ja ryhtiä antavaa tuotteita, joissa on hopealehmusuutetta lisättynä. Sarjassa on myös käsitellyille ja rasittuneille hiuksille voimaa ja ryhtiä antavia tuotteita, joissa on käytetty B5-vitamiinia. Myös vaaleat hiukset omaaville löytyy sopivat tuotteet (sisältää sitruunauutetta) jos henkilöllä taas ilmenee hiuspohjan ongelmia heille sopii Healing-shampoo, joka korjaa ja ennalta ehkäisee näitä kyseisiä ongelmia (lisätty luonnosta saatavaa mentolia). Viimeisenä tuotesarjalta löytyy syväpuhdistavia tuotteita, jotka puhdistavat kaikkia eri epäpuhtauksia hiuksista ja hiuspohjasta.
Kuvahaun tulos haulle four reason

No Nothing

No nothing tuotesarja, niin kuin myös Four Reason, on kotimainen tuotesarja, jonka huomaa siinä että se on suunniteltu sopivaksi herkkäihoisille pohjoismaiden kansalaisille, mutta myös niille jotka haluavat vähentää hiusten kemikaalikuormitusta. Tuotteet sopivat hiusten ja itse hiuspohjan hellävaraiseen hoitamiseen. Sarja on saanut allergiatunnuksen.
Tuotteita on suunniteltu neljälle eri hiustyypille, joiden vaikuttavat ainesosat vaihtelevat keskenään.
Jos hiukset ovat kuivat ja käsitellyt kannattaa käyttää kosteuttavia tuotteita, jotka pehmentävät ja hoitavat hiuksia mm. siihen lisätyn avokadoöljyn avulla.
Shampoot ja hoitoaineet, jotka sisältävät aminohappoja sopivat hyvin hiuksille, jotka ovat vaurioituneet ja voimattomat.
Tuuheuttavat tuotteet sisältävät erityisen proteiiniyhdisteen, jonka ansiosta hiukset saavat uudenlaista ryhtiä.
Puuvillansiemenöljyä on lisätty tuotteisiin, jotka sopivat värikäsitellyille hiuksille. Tuotteet sekä suojaavat itse väriä että samalla kosteuttavat hiuksia.
Kuvahaun tulos haulle no nothing



https://www.google.fi/search?q=four+reason&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjVzPvSvO3VAhWqJJoKHd24BokQ_AUICigB&biw=1366&bih=651#imgrc=_HV6pj2Fd0fNEM:

https://www.google.fi/search?q=no+nothing&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjUqZfPxe3VAhVmOpoKHW1EA0IQ_AUICigB&biw=1366&bih=651#imgrc=0Z2Mjy5HZYcX0M:

https://www.kcprofessional.fi/fi/four-reasons

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti