perjantai 27. lokakuuta 2017

Parturi-kampaamo Hius

Pääsin ensimmäisen TOP-jakson ajaksi Seppälän uudessa kauppakeskus Sepässä sijaitsevaan parturi-kampaamo Hiukseen.
Liike avattiin torstaina 26.10.2016 ja se on auki, joka viikonpäivä, hieman vaihtelevilla aukioloajoilla.


Liike on itsessään aika suuri ja se on jaettu kahteen osaan: naisten puoleen (kampaamoon) ja miesten puoleen (parturiin). Sieltä löytyy yksitoista työpaikkaa  ja neljä pesupaikkaa.
Liikkeestä löytyy kuusi asiakaspalveluhenkistä ja työnsä osaavaa työntekijää.


Liike tarjoaa asiakkaille monipuolisia palveluita: tavalliset parturi-kampaamo palvelut (hiusten leikkaukset, värjäykset, permanentit, parranajot, hiustatuoinnit, hiusten- ja hiuspohjanhoitoja yms.), mutta myös hiusten pidennyksiä ja tuuhennuksia, rakennekäsittelyitä, sekä kulmien ja ripsien värjäystä & kulmien muotoon nyppimistä.


Liikkeellä on hyvin monipuolisesti myynnissä eri tuotteita erilaisiin tarpeisiin mm. värjätyille, kiharille ja oheneville hiuksille sekä hiuspohjaongelmista kärsiville henkilöille ja tuuheutta, siloisuutta ja rakennetta etsiville. Viimeistely tuotteitakin löytyy paljon erilaisia: öljyjä, hiuskiinteitä, vahoja jne. Sieltä on myös mahdollista ostaa mm. suoristimia, kihartimia ja fööneja.

Liikkeestä löytyy Wellan, Idhairin, Matrixin ja KC Professionalin tuotteita,
esim. Wella System Professional, Wella Caren Fusion, eimi, Idhair Black, evo, Moroccanoil, Four Reason, Black Edition ja Nioxin.
Kuten sanoin liikkeessä on moneen eri tarpeeseen tuotteita ja monessa eri sarjassa toisiaan vastaavia tuotteita, jolloin asiakkaalla on varaa valita eri vaihtoehdoista. Jos jostain sarjasta ei löydy jotain asiakkaan etsimää, niin jostain toisesta voi löytää samantapaisen.

Lisätietoa liikkeestä löydät ositteesta: https://www.hius.me/


Moroccanoil
Seuraavaksi keskitytään hieman tarkemmin Idhairin Moroccanoiliin. Moroccanoiliin kuuluu hiustuotteiden lisäksi myös vartalolle tarkoitettuja tuotteita ja kaikissa näissä on brändin tunnusainesosana olevaa arganöljyä. Kyseistä öljyä on jo vuosisatojen ajan käytetty terveen ja eloisen ihon ja hiusten saavuttamiseksi.
Arganöljy on kallis ja harvinainen öljy, jota saadaan arganpuun pähkinöistä.

Aiheeseen liittyvä kuva
Kuva: https://www.moroccanoil.com/fi/about-us

Sarjassa on hiuksille shampoita, hoitoaineita, tehohoitotuotteita, öljyjä, hiuskiinnettä, pohjatukeen ja viimeistelyyn tarkoitettuja tuotteita, vahaa ja geeliä.

Shampoita sarjalla on: hydrating (kosteuttava), claryfying (syväpuhdistava), moisture repair (kosteuttava ja korjaava), extra volume (tuuheuttava) ja smoothing (siloittava). Jokaiseen shampooseen on myös yhteen sopiva hoitoaine.

Tehohoito tuotteita ja öljyjä löytyy myös muutamaa erilaista.
Tehohoito tuotteissa on neljä erilaista hiusnaamiota: smoothing mask (siloittava), restorative hair mask (korjaava), intense hydrating mask (intensiivinen kosteusnaamio) ja weightless hydrating mask (painoton kosteusnaamio).
Öljyjä sarjassa on: treatment - hoitoöljy ja treatment light - hoitoöljy.
Sekä näiden lisäksi kaksi erilaista seerumia:  oily scalp treatment (rasvoittuvan hiuspohjan hoitoseerumi) ja dry scalp treatment (kuivan hiuspohjan hoitoseerumi).
Sarjasta löytyy kolme eri vahvuista hiuskiinnettä: luminous hairspray medium, luminous hairspray strong ja luminous hairspray extra strong.

Moroccanoilissa on kiharoille hiuksille neljä erilaista tuotetta: intense curl cream (intensiivinen kiharavoide), curl defining cream (lämpöaktiivinen kiharavoide), curl control mousse (kiharavaahto) ja curl re-energizing spray (kiharoiden virkistyssuihke).

Kuivashampoitakin sarjasta löytyy kaksi erilaista, dry shampoo blond ja brunette, sekä näiden lisäksi dry texture spray (kuiva rakennesuihke) ja beach wave texture mousse (merivesisuihkeen uusi versio).

Sieltä löytyy myös hydrating styling cream (kosteuttava muotoiluvoide), smoothing lotion (siloittava muotoiluvoide), frizz control (siloittava muotoilusuihke), thickening lotion (tuuheuttava kampausvoide), heat styling protection (muotoilusuihke), volumizing mousse (tuuheuttava muotovaahto), root boost (tyvikohottaja) ja blow dry concentrate (föönausseerumi).

Lisätietoa Moroccanoil -sarjasta löytyy osoitteesta:
https://idhair.fi/brandit/moroccanoil.html#page=5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti