sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Laser Hair Care

Tällä kertaa pääsimme tutustumaan ja harjoittelemaan Laser Hair Care -koneen käyttöä sekä tutustumaan siihen kuuluviin tuotteisiin.

Koneen laservalo tunkeutuu päänahan uloimman kudoksen läpi, hiustuppeen ja kapilaari verkostoon (sen alla). Hoidot parantavat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa hiussoluissa, sekä hiusten ulkonäköä, mutta myös vähentää hiuspohjan ongelmia ja hiustenlähtöä. Tämän lisäksi se myös parantaa permanentin ja värin kestoa.


Laser Hair Care -konetta voi käyttää päänahkaan tarkoitetuille hoidoille, kuten (perinnöllisen) hiustenlähdön hoidossa, sekä kuivassa että rasvaisessa hilseilyssä, psoriasisoireiden hoitoon ja alopecia areata pälvikaljutaudin hoitoon. 
Koneella voi tehdä myös ns. kuntoutushoitoja hiuksille. Jos hiukset ovat vaurioituneet ja hyvin paljon käsitelty, hoitoainekäsittelyt parantavat niiden kuntoa.

Ennen kuin hiuksia aloitetaan hoitamaan Laser Hair Care -koneella täytyy asiakkaan kanssa hieman keskustella. Asiakkaalle täytetään omaa hoitokorttia, jonka avulla kartoitetaan tilannetta ja pystytään seuraaman sitä ajan kuluessa. On tärkeää muistaa keskustella ja kysellä asiakkaalta, onko hänellä jotain sairautta tai lääkitystä, joka estäisi hoidon tekemistä.

Laser hoitojen on huomattu aktivoivan hiustenkasvua jo 4 käyttökerran jälkeen. Jos perinteinen hiustenlähtö on ongelmana kertoja tarvitaan n. 15 ja hilseilyyn sekä kutinaan noin 10.

Päänahkaan kohdistuva hoito
Jos konetta käytetään hiuspohjan ongelmiin tai hiusten ohenemiseen hoito tehdään aina puhtaisiin ja kuivattuihin hiuksiin. Ennen koneen käynnistämistä, ja hoidon tehostamiseksi, päänahkaan hierotaan kevyesti hiusvesityyppistä hoitoainetta, LHC hoitonestettä. Tämän jälkeen hiusten annetaan olla koneessa 20 minuuttia. Tällaisia päänahkaan kohdistuvia hoitoja annetaan aina sarjahoitoina, jotka yleensä toistuvat 10-15 kertaa, riippuen toki asiakkaan tarpeista.

Hiusten kuntoutushoito
Jos Laser Hair Care -laitetta käytetään hiusten kuntoutushoitoon ensimmäinen vaihe on hiusten peseminen. Hiukset pestään ensin tähän tarkoitetulla shampoolla ja kun shampoo on huuhdeltu pois, ne kuivataan pyyhekuivaksi, jonka jälkeen niihin levitetään hoitoaine.
Kun hoitoaine on levitetty, hiukset nostetaan ylös ja siirrytään työpisteelle, jossa ne laitetaan koneen alle. Hoitoaika on 5-15 minuuttia riippuen asiakkaan hiusten pituudesta ja paksuudesta.

Kuvahaun tulos haulle laser hair care tuotteet

Kun hoitoaineen vaikutusaika on kulunut, se huuhdellaan pois ja hiukset kuivataan.
Kuten aiemmin mainitsin hoito sopii hyvin permanentin ja värikäsittelyn kanssa yhteen. Kun niiden aktiiviaineet on huuhdeltu pois, edellä mainittu hoitoainekäsittely voidaan toteuttaa, vaikutusaikana 5-15 minuuttia.


Itse pääsin harjoittelemaan kuntoutushoidon tekemistä:
Hiusten pesu shampoolla, pyyhekuivaus ja
hoitoaineen lisäys

Hiusten vaikutusaika koneen alla 10 min.

Hoitoaineen huuhtelu ja hiusten kuivaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti