sunnuntai 12. marraskuuta 2017

Joico

Joico on yksi KC Professionalin laadukkaista tuotesarjoista. Sarjassa on laaja valikoima erilaisia tuotteita, jotka auttavat muuttamaan vaikeimmatkin hiukset elinvoimaisiksi ja hyvinvoiviksi. 



K-PAK
Jos hiukset ovat vaurioituneet, heikentyneet tai rasittuneet K-PAK on oikea valinta. Tuotteet elvyttävät, rakennepaikkaavat, suojaavat ja vahvistavat hiuksia. Ne myös korjaavat hyvin tehokkaasti lämpötyökalujen, kemiallisten käsittelyiden ja muiden ulkoisten tekijöiden aiheuttamia vaurioita. K-PAK tuotteet sisältävät myös Hair Protection System -teknologian sekä Quadramine Comlex ja Bio-Advanced Peptide Complex -tehoyhdisteitä.
Sarjaan kuuluu mm. ns. 4 stepin hoito, korjaava shampoo ja hoitoaine, lämpösuojan sisältävä hoitovaahto ja vahvistava tehohoito.
Kuvahaun tulos haulle joico k-pak
Kuva: https://www.amazon.com/Joico-K-pak-Color-Therapy-Reconstructor/dp/B00VF1S0EG
K-PAK Color therapy
Tuotteet ovat värjätyille ja rasittuneille hiuksille, ne sulkevat ja ravitsevat B-tason suomukerrosta ja lukitsee värin sen rakenteeseen. Ne myös kaksinkertaistavat hiusvärin keston hauraissa, vaurioituneissa ja vaalennetuissa hiuksissa. K-PAK Color therapy tuotteet ovat tehokkaasti rakennepaikkaavia elvyttäviä, korjaavia ja suojaavia. Tuotteissa on käytetty Hair Protection System ja Quadrabond Peptide Complex -teknologian.
Sarjaan kuuluu esimerkiksi hiusväriä suojaava ja korjaava shampoo, hiusväriä suojaava muotoiluöljy ja kiiltoa antava kuivaöljysuihke.

Moisture recovery
Moisture recovery tuotteet ovat kuiville ja kosteutta kaipaaville hiuksille. Ne antavat intensiivistä ja korjaava kosteutusta. Tuotteet ovat suunniteltu erityisesti silmällä pitäen vaikeasti hallittavia, kuivia hiuksia. Moisture recovery tuotteet parantavat käsiteltävyyttä, jättää hiukset pehmeän joustaviksi ja sileiksi, sekä sisältää tehokosteuttavan Hydramine Sea Complex -yhdisteen.
Sarjaan kuuluu mm. kosteuttava shampoo ja hoitoaine kuiville hiuksille sekä kosteuttava tehohoito ja hoitosuihke.
Kuvahaun tulos haulle joico moisture recovery
Kuva: https://www.kcprofessional.fi/fi/joico/shampoot-hoidot/moisture-recovery
Body Luxe
Body Luxen tuotteet ovat sopivia hennoille ja veltoille hiuksille, ne tuuheuttavat hiuksia ilman muuttamatta niitä raskaan tuntuisiksi. Tuotteet lisäävät kuohkeutta, kiiltoa ja liikuvuutta sekä muuttaa jokaisesta yksittäisestä hiuksesta paksumman. Body Luxe -tuotteet sisältävät kaurapohjaisen Oat Protein Complex -yhdisteen.
Sarjaan kuuluu esimerkiksi tuuheuttava shampoo ja hoitoaine, tuuheuttava muotoiluvoide ja tuuheuttava tyvikohottaja.

Color Endure
Color enduret sopivat hyvin värjätyille hiuksille, koska ne suojaavat tehokkaasti erityisesti puna- ja kuparisävyjä haalistumiselta sekä säilyttää värin aidon sävyn pidempään. Ne myös ravitsevat ja sisältävät lämpösuojan sekä suojaavan Multi-Spectrum Defense Complex -yhdisteen.
Tuotteista löytyy mm. Color Endure normaalikuntoisille ja värjätyille hiuksille tarkoitetut shampoo, hoitoaine ja hiusvärin kestoa pidentävä hoitonaamio. Näiden lisäksi Color Endure Violet shampoo ja hoitoaine, jotka ovat tarkoitettu vaaleiden ja harmaiden hiusten sävyn kirkastamiseen.
Color Infuse tuotteet tuovat vivahteikkuutta ja hehkua hiusvärille, ne myös sävyttävät kevyesti ja rakennepaikkaavat hiuksia.
Kuvahaun tulos haulle color endure
Kuva: https://www.amazon.com/Joico-Endure-Shampoo-Conditioner-Sulfate/dp/B000MOR50C
Smooth Cure
Nämä on tarkoitettu kiharille, pörröisille ja karheille hiuksille, ne vähentävät pörröisyyttä jopa 79% ja kesyttää sekä pehmentää kaikki hiustyypit 72 tunniksi. Smooth Cure tuotteet myös suojaavat ilmankosteudelta jopa 72 tuntia ja sisältävät KeraShiel Complex -yhdisteen. Tämän lisäksi kaikki ovat sulfaattomia ja formaldehydittömiä.
Sarjaan kuuluu siloittavat, sulfaatittomat shampoo ja hoitoaine, siloittava lämpösuojasuihke ja hiuksiin jätettävä siloittava hoitoaine.

Daily Care
Daily Care tuotteet ovat kaikille normaalikuntoisille, terveille hiuksille. Ne ylläpitävät niiden hyvää kuntoa, vahvuutta ja joustavuutta sekä antaa kiiltoa, kuohkeutta ja käsiteltävyyttä.
Daily Care tuotteisiin kuuluu  hoitava shampoo hiuspohjan ongelmien hoitoon, tasapainoittava hoitoaine päivittäiseen käyttöön ja hiuksiin jätettävä selvityssuihke.

Aiheeseen liittyvä kuva
Kuva: https://www.sleekshop.com/products/joico-daily-care-treatment-shampoo-for-healthy-scalp.html
Curl
Curl tuotteet ovat taas kuiville ja pörröisille kiharille hiuksille, ne suojaavat ja uudelleenaktivoivat kiharia sekä vahvistavaa, kosteuttaa ja pehmentää niitä. Tuotteet antavat kiiltoa ja käsiteltävyyttä sekä sisältää hoitavan Curl Repair Technology -kokonaisuuden.
Sarjasta löytyy mm. sulfaatiton shampoo ja hoitoaine kiharille hiuksille, kiharoita korostava muotoiluvoide ja kiharoita korostava vaahtoava vaha.

Blonde Life
Nämä tuotteet tuovat vaaleille hiuksille kirkkautta ja hoitavuutta. Ne neutralisoivat kloori- ja mineraalijäämiä hiuksista, ehkäisee tehokkaasti kellastumista, vahvistaa hiuksia ja pitää ne hyväkuntoisina. Tuotteissa on käytetty Bio-Advance Peptide Complex -yhdistettä, joka korjaa hiuksissa olevia rakennevaurioita.
Tästä sarjasta löytyy kirkastava shampoo ja hoitoaine vaalennetuille hiuksille sekä kirkastava hoitonaamio vaalennetuille hiuksille.

Kuvahaun tulos haulle joico blonde life

Muotoilu & viimeistely
Joicon muotoilu ja viimeistely tuotteet käyvät kaikille hiustyypeille. Tuotteet pitävät hiukset hyväkuntoisina ja niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Kaiken lisäksi ne tukevat hoitotuotteiden vaikutuksia ja sisältää Quadramine Complex ja Bio-Advanced Peptide Complex -yhdisteet. Tuotteita löytyy myös eri vahvuisia eri tarpeisiin.
Valikoimasta löytyy mm. muotoilusuihkeita, viimeistelysuihkeita, aerosolittomia suihkeita, kuivashampoota, vaahtoja ja geelejä.


Lähteet:

Joicon tuoteopas

https://www.kcprofessional.fi/fi/joico

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti