tiistai 28. marraskuuta 2017

KCColor Ultimate Contrast

KCColor Ultimate Contrast -värit ovat suunniteltu jo värjätyille hiuksille. Väreillä voidaan vaalentaa sekä sävyttää niitä.

Kontrastivärit ovat käteviä myös siksi, koska ne ovat monikäyttöisiä. Voit esimerkiksi, samalla kun teet tyviväriä, tehdä hieman vaaleampia tehosteita hiusten muihin osiin, lisätä sävykkyyttä ja eloisuutta hiuksiin sekä vaalentaa jo tummunutta latvaa.

Väri sarjassa on seitsemän eri vaihtoehtoa: Soft Ash (01 S), Soft Beige (13 S), Soft Copper (04 S), Soft Gold (03 S), Orange Red (44 S), Violet Red (26 S) ja Red (66 S).

Käyttöohje:
Kontrastivärin kanssa käytetään hapetteista 6%, 9% tai 12%.
Sekoitussuhde värin ja hapetteen kanssa on 1:2 (esim. 20 ml väriä ja 40 ml hapetetta).

Kun olet saanut sekoitettua hapetteen ja värin tasaiseksi seokseksi, voit aloittaa värin levityksen.

Vaikutusaika on 30-45 minuuttia (riippuen halutusta lopputuloksesta).

Kannattaa huomioida, että värit eivät vaalenna suoraväripigmenttiä ja, että tuote soveltuu 3.-7. tummuusasteille.



Pääsimme itse kokeilemaan värejä eri hapetteiden kanssa ja erilaisiin pohjiin.


Yllä olevassa kuvassa aivan vasemman puoleinen on lähtötilanne. Värjäsimme hiustupsun Soft Beigellä käyttäen 12% hapetetta ja vaikutusaika oli 30 minuuttia. Lopputulos on toinen vasemmalta. Väri muuttui kyllä, mutta jos vaikutusaika olisi ollut 45 minuuttia se olisi voinut olla kirkkaampi.

Toinen hiustupsuista oikealta, on myös lähtötilanne. Tämä tupsu värjättiin Violet Redillä käyttäen 6% hapetetta ja vaikutusaikana oli 45 minuuttia. Väri tarttui todella hyvin ja tasaisesti hiuksiin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti