sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Kampauksia, osa 2

Seuraavaksi hieman erilaisia kampauksia, mitä olen tehnyt noin viimeisen kuukauden aikana.


Ensimmäinen kampaus oli oikealle asiakkaalle tehty juhlakampaus.
Aloitin tekemällä ranskalaisen letin edestä, oikeaa puolta pitkin, korvan taakse. Tämän jälkeen tein kevyttä tupeerausta päälle ja vedin hiukset kiinni. Nuttura tehtiin alas niskaan ja hieman oikealle puolelle.


 Seuraava kampaus on rakennettu lettien avulla. Aloitin tupeeraamalla hiuksia päälaelta ja myös hieman alempaa. Sen jälkeen kiinnitin ne alas niskaan. Seuraavaksi letitin vasemmalta puolelta kaksi hollantilaista lettiä taakse ja oikealta puolelta yhden hollantilaisen letin. Tämän jälkeen tein takana vapaista olevista hiuksista yhden "tavallisen" letin ja muodostin kaikista neljästä letistä nutturan.

Kyseinen kampaus on ollut jo esillä aikaisemmin blogissani päivityksessä:
Kampauksessa on siis letti, joka on tehty käyttämällä hyödyksi pieniä kumilenkkejä.

Seuraava kampaus on tehty käyttämällä kiharrinta pohjan valmistukseen, tupeerausharjaa, ja punonta tekniikkaa. Jotta hiukset ovat saatu punottua alas asti, alle on tehty hieman myös kalanruotolettiä. 



Tässäkin kampauksessa on aloitettu kihartamalla pohja. Oikealle puolelle on tehty hollantilaista lettiä, takaa tupeerattu, vasemmalta puolelta löysästi punottu ja taakse tehty kihara nuttura. Tein ensin osasta hiuksista taakse "tiiviimmän" nutturan, jonka jälkeen asettelin kiharoita sen päälle kevyesti kummaltakin puolelta.



Viimeinen kampaus on tehty samalla tekniikalla kuin edellinenkin, mutta nyöritys on tehty tiukemmin sivuille ja nuttura osakin nyöritetty eikä kiinnitetty kiharoina.

Kampauksien teossa käytin KC Professionalin Four Reasonin argan beauty seerumia ja heat styleria.
Four Reasonin Black Edition Working Sprayta, Finishing Sprayta ja Shine Sprayta.
Sekä IdHairin Super Strong Hairsprayta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti