sunnuntai 4. maaliskuuta 2018

KC Collection Spring 2018

Pääsin seuraamaan viime torstaina 22.02. KC Gemstone -näytöstä Paviljonkiin. Tutustuimme uuteen Gemstone -hiusmuotikokoelmaan ja kuulimme no nothing -sarjan uutuudet.


Color Mask Art, Gemstone Collection

Kokoelmasta löytyy 11 sävyä ja clear, pastelleista UV-valossa hohtaviin neonväreihin. Laaja sävyvalikoima mahdollistaa monia erilaisia ja mielenkiintoisia väriyhdistelmiä.


Väri on helppo ja nopea levittää sekä sen pigmentit kiinnittyvät hiuksiin tasaisesti, sen geelimäisen koostumuksen takia. Tänä päivänä asiakkaat haluavat vaihtaa hiusten väriä helposti, jonka Color Mask Art mahdollistaa. Se on helppo poistaa vaalentamalla, mutta se myös haalistuu pois samassa sävymaailmassa.



No nothing
No nothing -sarja on saanut kolme uutta tuotetta: very sensitive heat protection spray, very sensitive dry shampoo ja very sensitive moisture treatment.
Very sensitive heat protection: Lämpösuoja suihke, joka jättää hiukset pehmeiksi ja hoitaa niitä samaan aikaan. Se helpottaa hiusten käsittelyä ja nopeuttaa muotoilua.
Very sensitive dry shampoo: Kuivashampoo antaa hiuksille ilmavuutta, tuuheutta ja pehmeää rakennetta, samalla kun se poistaa niistä rasvaisuutta ja muita epäpuhtauksia. Hyvä tuote pitämään hiukset puhtaina pesukertojen välissä sekä antamaan hyvän pohjan kampauksille.
Very sensitive moisture treatment: Kosteuttava tehohoito, joka hoitaa ja pehmentää sekä kuivia että käsiteltyjä hiuksia.

Lopuksi vielä kuva näytöksessä nähdyistä lopputuloksista:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti