maanantai 19. maaliskuuta 2018

5. TOP -viikko

1., 2. ja 3. Päivä

Olen harjoittelussa taas samassa TOP paikassa kuin edellisilläkin kerroilla: Parturi-kampaamo Hiuksessa.

Liike sijaitsee Sepän kauppakeskuksessa, jossa oli torstaista sunnuntaihin kestävä taotut hinnat -tapahtuma. Liikkeen tuotteet olivat alennuksessa ja työntekijöillä riitti asiakkaita, jonka vuoksi he tarvitsivat jonkun, joka ehtii palvelle tuotteita ostavia tai aikaa varaavia asiakkaita. Eli perjantai ja lauantai menivät myyntihommissa ja totta kai autoin työntekijöitä kaikin tavoin miten vain pystyin ja ehdin.

Sunnuntaina pääsin kunnolla hommiin. Minulla oli ohjelmassa miesten hiustenleikkaus, kulmien värjäys ja muotoilu sekä vaaleiden pidennysten värjäys/sävytys. Värjäsin pidennykset tyvestä mustaksi ja pituuksista sekä latvasta vaaleansini-harmaiksi. 

TOP -viikko alkoi oikein mukavasti!


4. Päivä

Tänään edessä oli iso värjäys projekti: tyviväri, koko pään lappuraidat ja sävytys.

 Aloitin levittämällä (tumman ruskean) tyvivärin ja sen jälkeen laputin koko pään. Kun raidat olivat vaalentuneet tarpeeksi, vaalennusaine ja tyviväri huuhdeltiin pois ja hiukset pestiin shampoolla. Tämän jälkeen levitin pesupaikalla pyyhekuiviin hiuksiin viileän vaalean sävyn, jotta saatiin ei-toivotut lämpöisen sävyt pois hiuksista, vaikutusaikana 10 minuuttia.



 Ennen:                             Jälkeen:

Olin lopputulokseen ihan tyytyväinen, mutta varsinkin nopeudessa olisi vielä parantamisen varaa!


5. Päivä

Liikkeessä oli tänään hieman rauhallisempi päivä, jonka takia päiväni kului pidennysten värjäämisellä.

Pidennykset olivat tyvestä tummat ja latvasta vaaleat. Värjäsin ne tyvestä mustalla ja latvat sinisellä, hieman turkoosin sävyisellä. Latvat jäivät kuitenkin hieman hailakaksi, jonka vuoksi kuivattuani ne, värjäsin ne Elumenilla (sinisellä) uudestaan, jotta niihin saatiin intensiivisempi väri.

Pidennykset kun väri on levitetty:

 Hiukset ensimmäisen värjäyksen jälkeen:


Ennen:                           Jälkeen:
(Väri oli luonnossa vielä intensiivisempi ja kirkkaampi.)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti