sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Näyttöharjoitus

Näytöt lähestyvät nopeaa tahtia ja pääsimme koulussa niitä onneksi harjoittelemaan. Harjoittelin miesten ja naisten hiustenleikkauksia.

Ensin leikkasin miesten hiukset. Sivut ajettiin koneella lyhyeksi (6mm) ja päältä leikattiin saksilla pituutta pois niin, että se oli pidempi kuin sivut. Häivytin sivujen ja päällisosan rajat saksi-kampa tekniikalla, käyttäen leikkaus saksia sekä ohennus saksia. Niskaan jätettiin hieman rajaa sekä pulisonkeja siistittiin niin, että niihin jäi kuitenkin vähän pituutta. 

Aloitus tilanteesta unohdin valitettavasti ottaa kuvan, mutta tässä lopputulos:



Seuraavaksi leikkasin naisten hiustenleikkauksen. Mallille oli noin puolivuotta sitten leikattu eteenpäin pitenevä polkka, joka oli ehtinyt kasvaa jo reilusti pituutta. Siitä haluttiin nyt tasamittainen hieman yli olkapäiden pituinen malli. Kävin latvat lopuksi läpi pointtaamalla ja kevensin hieman edestä veitsellä.

Aloitus tilanne

Lopputulos

Molemmat leikkaukset onnistuvat omasta mielestä ja asiakkaiden mielestä hyvin, mutta jälkimmäisen asiakkaan piti lähteä aikaisemmin kuin luulin, joten viimeistelin hiukset vain föönaamalla ja hieman suoristusrautaa käyttämällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti