keskiviikko 15. elokuuta 2018

Kesä 2018

Olen tehnyt toukokuun lopusta elokuun alkuun töitä Korpilahdella sijaitsevassa parturi-kampaamo-kauneushoitola Hiusavaimessa. Lisäilen tänne muutamia töitä mitä olen päässyt kesän aikana tekemään.

Eniten kesän aikana olen tehnyt miesten hiusten leikkauksia, mutta olen myös tehnyt naisten ja lasten hiusten leikkauksia, näiden lisäksi olen päässyt myös harjoittelemaan hiusten, sekä kulmien ja ripsien värjäämistä. Sain tehdä myös yhden juhlakampauksen peruskoulunsa lopettavalla tytölle.


Sävytys
Yksi tekemistäni töistä oli hiusten värjääminen ruusukullan/kuparin sävyiseksi. Pohja oli valmiiksi vaalea (värjäämätön hius), tosin latvoista löytyi hieman asiakkaan itse lisäämää väriä, joka onneksi oli lähellä haluttua sävyä.
Väriin lisättiin Pure  Pigments -tippoja, jotka antoivat loisteliaan kiillon ja mahtavat vivahteet. (Lisätietoja löydät Pure Pigment -tipoista, ja muista Goldwellin väreistä, aiemmin tekemästäni päivityksestä: https://tahkapaax2.blogspot.com/2018/08/goldwell-varikoulutus.html )



Tyviraidat
Asiakkaan hiukset olivat latvoista vaalennetut ja oma väri oli päässyt kasvamaan n. 10cm mittaiseksi. Koska latva oli vaalennuksen myötä mennyt kuivaksi ja vaurioitunut, päätimme tehdä tyviraitoja, jolloin vaalennetun latvan ja oman värin raja ei ole niin selvä. Hiuksiin laitettiin myös taitto pesupaikalla, jonka avulla latvoihinkin saatiin hieman kirkastusta.



Pääsin Goldwellin värikoulutuksessa tekemään kaksi eri värimallia:
(lisätietoa tekemistäni töistä löydät täältä )

Ensimmäisen mallin lopputulos:


Toisen mallin alkutilanne:
 Toisen mallin lopputulos:


Kokeilin myös muutamaa kampausta kesän aikana:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti