tiistai 15. toukokuuta 2018

RENT

Pääsimme osallistumaan Musiikkikampuksen tekemään musikaalin nimeltä Rent.
Kuvahaun tulos haulle rent musical
Musikaali kertoo köyhistä nuorista, jotka ovat kokeneet vastoinkäymisiä elämänsä aikana. Tapahtumat sijoittuvat New Yorkin Alphabet Cityn kaduille 1990-luvulle. Rent sai ensi-iltansa jo vuonna 1996 Brodwaylla ja nousi nopeasti yleisömenestykseksi. Musikaalin juoni perustuu Puccinin oopperaan nimeltään La Boheme.

Vastasin parini kanssa yhdestä päänäyttelijästä (parini blogin löydät täältä: http://hairbymiiamaari.blogspot.fi/ ). Hahmon nimi oli Joanne Jefferson. Joanne on lakiopiskelija, mutta myös uuden tyttöystävänsä tuottaja.

Näyttelijällä oli musikaalissa päällään aina jotain "siistiä" vaatetta, useimmiten kauluspaita, jakku ja mustat housut, joten teimme myös kampauksesta "siistin" (sileä/suora pinta ja latvat käännettynä sisäänpäin). Kampaus muuttui hieman ensimmäisen ja toisen näytöksen välillä, mutta se säilyy siistinä ja hahmon työhön sekä luonteeseen sopivana.

1.Näytöksen kampaus:
Jakaus vasemmalla puolella, toinen puoli ranskalaisella letillä, otsahiukset käännettynä pois kasvoilta, tyvikohotusta ja latvat käännettynä sisään päin.

 
Sama kampaus vielä roolivaatteiden kanssa:


2.Näytöksen kampaus:
Jakauksen paikka on vaihdettu keskelle, letti on purettu ja otsahiukset on käännetty sivuille, pois kasvoilta, ja laitettu pinneillä kiinni.


Oli mielenkiintoista ja kivaa päästä tekemään erilaista projektia sekä työskentelemään mahtavan työryhmän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti